KSA Ter Vichten

De witte tent

Met trots stellen wij u onze gloednieuwe tenten voor. Met twee tenten van 8 op 8 meter, die samengevoegd kunnen worden tot één van 8 op 16 meter, beantwoorden we aan ieders vraag.

witte tent

Financieel

Afmetingen

Prijs

3 m x 6 m

€100

6 m x 6 m

€160

8 m x 8 m

€300

16 m x 8 m

€500

tent

Plooibare tent

Sinds kort hebben we ook van deze tent twee exemplaren ter beschikking, telkens van 6 op 3 meter. Deze kunnen samengevoegd worden tot een ruimere tent van 6 op 6 meter.

witte tent

Legertent

Tijdens de zomermaanden verhuurt KSA Ter Vichten ook zijn gigantische en stevige legertent. Met een lengte van 17.5m en een breedte van 5.5m heeft de tent een totale oppervlakte van 91.5m². Er is een ook een middenzeil aanwezig om de tent onder te verdelen in twee compartimenten. De legertent telt twaalf vensters met gaas en flap voor voldoende licht en ventilatie. Deze zaken zitten ingerekend in de verhuurprijs. De tent is af te halen aan onze lokalen en zelf op te zetten (mits bijgeleverde handleiding).

leger tent

Financieel

Periode

Prijs

Weekend

€200

Week

€300

Zomerkamp (10 dagen)

€400

Extra dag

€35

neem contact op

Indien je geïnteresseerd bent of extra informatie wenst te verkrijgen, dan neem je best contact met een van onze materiaalmeesters via tent@ksatervichten.be. Je kan ook gebruik maken van het formulier hieronder om meteen een aanvraag tot huren in te dienen.

Uw naam en voornaam

Uw emailadres:

Uw telefoonnummer:

Dagen verhuur:

Dag opzet:

Dag afbraak: